Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ -ζωγραφιές και εργασίες.

ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ: Μπράβο στα παιδάκια που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και μας έστειλαν ζωγραφιές και εργασίες που έκαναν με τους γονείς τους. 
Το μήνυμα των ημερών από την Ερμιόνη με αγάπη .ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. 
Παιχνίδια μαθηματικών και γλώσσας από την  Έλενα.Ζωγραφίστε πασχαλίτσες και ζητήστε από τα παιδιά να συμπληρώσουν τόσες βούλες όσες τους λέει ο αριθμός που τους δείχνετε. Μπορείτε απλά μέσα σε πιατάκια να βάζουν τόσα φασολάκια όσα τους λέτε .

 ΠΑΙΧΝΙΔΙ : Βρίσκω τα γράμματα που λείπουν .Μπορείτε να φτιάξετε φύλλα εργασίας με εικόνες από περιοδικά ή φυλλάδια των σουπερ μάρκετ και να γράψετε μόνοι σας τις λέξεις με κενά για να τα συμπληρώσετε με τα παιδιά.
ZΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ : Μια ξεχωριστή ενδιαφέρουσα εμπειρία γιατί η μηχανή χρειάζεται περισσότερη εξάσκηση για να εμφανίσει ότι έχεις στο μυαλό σου !!Άσκηση λεπτής κινητικότητας και ανάπτυξη δεξιοτήτων στη χρήση ποντικιού.
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΟ : ακόμα και αυτό το είδος στα προνήπια βοηθάει στον έλεγχο της λεπτής κινητικότητας ( αλλά όχι συνεχόμενα). Το μήνυμα του Γιώργου : Ο   όπως Οδοντόκρεμα.
Δεν ξεχνάμε να πλένουμε δοντάκια.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ : πανέμορφα κουνελάκια και στεφανάκι από πολύχρωμα χαρτιά και πλαστικά κουταλάκια.Μια ιδέα της Κατερίνας ΤΣ. !!!

ΤΟ ΚΟΜΙΚ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ : <<  ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΣΚΥΛΑΚΙ >> μια ωραία ιστορία που έγινε βιβλιαράκι και μπορεί να γίνει αφορμή για πολλές ζωοφιλικές δραστηριότητες . Πχ. φτιάξτε πινακίδες για ζωάκια που χάθηκαν , ζητούν σπίτι , χρειάζονται αγάπη κ.λ.π.
Μπράβο σε όλους και περιμένουμε κι άλλες 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου