Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ : ΑΓΙΑΣΜΟΣ 14/9


Καλή σχολική χρονιά σε όλους !!!!

Αγαπητοί γονείς και παιδιά, σας καλωσορίζουμε στο Νηπιαγωγείο μας και ευχόμαστε όλοι μαζί αυτή τη σχολική χρονιά να ταξιδέψουμε στη γνώση, τη χαρά, τη διασκέδαση και να αποκτήσουμε όμορφες  αναμνήσεις. Σας ενημερώνουμε ότι ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ θα γίνει την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 11:00 πμ. λόγω της μεγάλης λειτουργίας του Ιερού Ναού Αγίου Ευσταθίου την ίδια μέρα με ώρα προσέλευσης  10:50 πμ. Τα παιδιά θα προσέλθουν με την συνοδεία ενός γονέα (η μάσκα είναι υποχρεωτική και για τα παιδιά και τους συνοδούς γονείς !), λόγω συγχρωτισμού στον αύλειο χώρο.

Μετά τον αγιασμό θα γίνει η καθιερωμένη ενημέρωση γονέων, επίσης στον αύλειο χώρο και θα μοιραστούν ενημερωτικά στους γονείς για την εύρυθμη λειτουργία του Νηπιαγωγείου ( κανόνες νηπιαγωγείου και πρόγραμμα σπουδών του νηπιαγωγείου ). Ειδικά για τους καινούριους φίλους μας (προνήπια -παιδιά του παραρτήματος) θα ήταν καλύτερα να συνοδεύονται από έναν γονέα και όχι παππού-γιαγιά για να έχουν την ευκαιρία να διατυπώσουν τυχόν απορίες.

Σύμφωνα με το Απόσπασμα Πρακτικού της 109ης Συνεδρίασης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του  κορωνοιού Covid-19 και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τα Νηπιαγωγεία πρέπει να έχουμε υπόψιν μας τα εξής : 

* Για να λειτουργήσουν τα νηπιαγωγεία με ασφάλεια πρέπει να συνεργαστούμε όλοι (εκπαιδευτικοί, βοηθητικό προσωπικό, γονείς και παιδιά) για να εφαρμόσουμε συστηματικά τα πολλαπλά μέτρα προφύλαξης κατά του ιού (μάσκα, καθαριότητα, αερισμός, αποστάσεις, θερμομετρήσεις) και των λοιπών ιώσεων που θα εμφανιστούν.  

*Σας παρακαλούμε να τηρήσουμε όλοι τις οδηγίες που είναι βασισμένες σε νομοθετικές διατάξεις και όχι προσωπικές απόψεις και επιθυμίες.

Tηλέφωνα επικοινωνίας: 2102752728

e-mail: mail@14nip-n-ionias.att.sch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου