Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

1η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ / ΑΓΙΑΣΜΟΣ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες ,
 σας προσκαλούμε στο αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς την Δευτέρα 13/9/2021 στο ανακαινισμένο, φρεσκοβαμμένο και ανανεωμένο Νηπιαγωγείο μας  στις 8.30 π.μ.
Όπως κάθε χρόνο, θα προηγηθεί ο αγιασμός και θα ακολουθήσει ενημέρωση σχετικά με τη Λειτουργία του Νηπιαγωγείου τις πρώτες ημέρες , το Νέο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών ,γνωριμία με το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό του νηπιαγωγείου μας και τις  επικαιροποιημένες οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Ειδικότερα για την Δευτέρα όλοι όσοι προσέλθουν στο Νηπιαγωγείο πρέπει να φορούν μάσκες .
Σύμφωνα με το ΦΕΚ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ 2021-2022 10/9/2021αρ φύλλου 4187
η είσοδος στη σχολική μονάδα (εσωτερικός και αύλειος χώρος )γίνεται με την επίδειξη test και υποχρεωτική χρήση μάσκας .
Τα παιδιά θα συνοδεύονται από έναν ενήλικο που θα επιδεικνύει τα τεστ και την σχολική χάρτα για covid19 και θα κρατούνται οι αποστάσεις στο μέγιστο δυνατό.
Οι γονείς επισκέπτονται την ηλεκτρονική πλατφόρμα selftesting.gov.gr και την συμπληρώνουν με αληθή στοιχεία , την εκτυπώνουν ή την προσκομίζουν χειρόγραφα .Ειδικά για την πρώτη εβδομάδα ο έλεγχος θα γίνει Δευτέρα και Πέμπτη . Από 20/9 θα προσκομίζονται οι κάρτες Τρίτη και Παρασκευή .
Οι γονείς μπορούν να παραλαμβάνουν δωρεάν τα 6 τεστ από το φαρμακείο από τις 8/9/3021 έως τις 17/9/2021 (για τις επόμενες 3 εβδομάδες).
Ο σύλλογος διδασκόντων σας παρακαλεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες και τα μέτρα για την προστασία από τον covid19 , καθώς θέλουμε να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα εφαρμογής της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης .
 Ας ακολουθήσουμε όλοι τις νομοθετικές διατάξεις και όχι προσωπικές απόψεις και επιθυμίες.
 Σας περιμένουμε με χαρά και ευχόμαστε εκ των προτέρων μια νέα δημιουργική και καινοτόμα σχολική χρονιά με ΥΓΕΙΑ ,ΔΥΝΑΜΗ,ΥΠΟΜΟΝΗ και ...κατανόηση. Τις όποιες δυσκολίες θα τις ξεπεράσουμε μαζί .!!!

                                                                                                  Σύλλογος Διδασκόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου