Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.

ΜΕΛΕΤΗ  ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ .
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.
Ας γνωρίσουμε ποιοι είναι αυτοί που οργανώθηκαν και ασχολούνται με την προστασία και τη φροντίδα της άγριας ζωής και φύσης στην Ελλάδα. Η ελληνική εταιρεία WWF με το αρκουδάκι ΠΑΝΤΑ στο λογότυπό της , ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ  με το κεφαλάκι μιας αρκούδας και η ΚΑΛΛΙΣΤΩ  μια περιβαλλοντική οργάνωση για την προστασία της άγριας ζωής και φύσης στην Ελλάδα με σήμα τον αστερισμό της άρκτου.


 Τρεις οργανώσεις που ψάχνοντας θα βρεις βίντεο , φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες για την καφέ αρκούδα. Στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ θα βρεις υλικό  και για τα καταφύγια του λύκου και του ελληνικού ποιμενικού σκύλου .


 Ο σύλλογος ΑΡΧΕΛΩΝ και ο Μεσογειακός σύλλογος ΜΕDASSET για την σωτηρία της θαλάσσιας χελώνας ενώ ο Σύλλογος ΑΡΙΩΝ είναι ένα ερευνητικό κέντρο Διάσωσης και περίθαλψης δελφινιών και φαλαινών.


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με ωραία φωτογραφική συλλογή και πολλές πληροφορίες για τη ζωή και τις δράσεις προστασίας των πουλιών στην Ελλάδα.
Μέσα από το υλικό της ορνιθολογικής μαθαίνουμε για τα προγράμματα προστασίας πουλιών που κινδυνεύουν με εξαφάνιση και μπορούμε να παρακολουθήσουμε βιότοπους και υγροβιότοπους που ζουν και αναπτύσσονται. 
* Πως αναγνωρίζουμε μια νανόχηνα και το πρόγραμμα που δείχνει που είναι τώρα.
* Η ζωή του Ασπροπάρη ζωντανά από κάμερα. 
Αναζητήστε φωτογραφικό υλικό από ταξιδιάρικα πουλιά όπως οι πελεκάνοι που εικονίζονται παρακάτω και φτιάξτε άλμπουμ με εικόνες πουλιών και ζώων που κινδυνεύουν με εξαφάνιση ή και  προγραμματίστε επισκέψεις στα καταφύγιά τους ή τους υγροβιότοπους που διαχειμάζουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου