Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

<< ΔΙΑΣΤΗΜΑ >> ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ

  ΘΕΜΑΤΙΚΉ ΕΝΌΤΗΤΑ :

 << ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ>>

ΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ !!!
Αγαπητοί γονείς , η αίθουσα της βιβλιοθήκης μας μεταμορφώθηκε σε ένα μικρό πλανητάριο. Τα παιδιά παρακολούθησαν εκπαιδευτικά βιντεο για τη Γη , το Ηλιακό μας σύστημα, τους αστροναύτες, τους διαστημικούς σταθμούς .!!! Μια μαγική παρουσίαση με τον βιντεοπροβολέα που πραγματικά τα άφησε άναυδα!!!


Τα παιδιά παρακολούθησαν την μεγάλη στιγμή της ανθρωπότητας που ο άνθρωπος πάτησε το Φεγγάρι!!! Στιγμές από τη ζωή των αστροναυτών μέσα στα διαστημόπλοια!!!


            
Έμπνευση για ΖΩΓΡΑΦΙΚΉ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΎ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ


Ζωγραφική της Γης με μπαλόνι!! Πόσο αληθινή!!!
Πρωτότυπη και μοναδική ...όπως είναι άλλωστε η Γη μας!!!!


Μετά από τόσες πληροφορίες και γνώσεις δεν γινόταν να μην στείλουμε τους δικούς μας αστροναύτες στο διάστημα να επισκευάσουν τους δορυφόρους που παρουσίαζαν προβλήματα στη λειτουργία τους!!! Και μην νομίζετε ότι φταίει που είναι φτιαγμένοι από ανακυκλώσιμα υλικά ( αυγοθήκες-πλαστικά καλαμάκια και χρυσόχαρτα!!!) Μάλλον είναι δουλειά των εξωγήινων που φαντάστηκαν και ζωγράφισαν τα παιδιά !!!

Τα παιδιά κατασκεύασαν τους πυραύλους τους , παρατήρησαν τους αστερισμούς ,έμαθαν την ιστορία τους!!!

Πόση χαρά και ενθουσιασμό είχαμε όλοι ,και τα παιδιά και εμείς για όλο το πρόγραμμα δεν λέγεται!! Συνδυάσαμε την ανακύκλωση για τις κατασκευές μας και ταξιδέψαμε με τη φαντασία στους Γαλαξίες του Σύμπαντος!!!! 

                         ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΡΟΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ!!

                              Όλα τα παιδιά ...ήταν ΑΣΤΕΡΙΑ!!!!!!💓💓💓


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου