Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Άνοιξη - Γιορτή της Μητέρας. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.

                               💗        Άνοιξη        💗

Τα παιδιά μας παρατήρησαν σε εικόνες και το διαδίκτυο την ανάπτυξη των φυτών και των εντόμων και εικαστικά δημιούργησαν πανέμορφα έργα τέχνης. Λουλούδια και έντομα στόλισαν την είσοδο και τις αίθουσες του νηπιαγωγείου μας. 


Τα παιδιά παρακολούθησαν εκπαιδευτικά βίντεο για τον τρόπο και τα στάδια ανάπτυξης των εντόμων και τη ζωή στην κυψέλη !!




Γιορτή της Μητέρας: τα παιδιά έγραψαν τις ευχές τους σε καρτούλα για τη μανούλα που αγαπούν , της έφτιαξαν μπουκέτα και δωράκια και της τα έδωσαν με μια αγκαλιά.!!


                                                     Χρόνια πολλά μανούλα!!!
Το 14ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ συμμετείχε στην εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Νέας Ιωνίας και την Επιλογή με τίτλο << ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ...ΕΣΥ >>με ζωγραφιές των παιδιών για το διαγωνισμό ζωγραφικής και την απαγγελία Νανουρισμάτων από διάφορες περιοχές της Μικράς Ασίας και της Ελλάδας. 
Τα έργα όλων εκτέθηκαν την ημέρα της εκδήλωσης στον πεζόδρομο έξω από το Συνεδριακό κέντρο.

Η ομάδα των κοριτσιών που εκπροσώπησε το Νηπιαγωγείο ήταν ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και εκτός από το γεγονός ότι μας συγκίνησαν ,μας έκαναν περήφανους  γιατί με πολλή υπομονή περίμεναν τη σειρά τους με τα μωρά στην αγκαλιά!!!

Το διδακτικό προσωπικό του Νηπιαγωγείου ευχαριστεί ξεχωριστά τα παιδιά και τους γονείς που στήριξαν την προσπάθεια αυτή και όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για να μας χειροκροτήσουν!!

Στον Εσωτερικό Κανονισμό του Νηπιαγωγείου μας, όπως γνωρίζετε,  είναι βασικός στόχος μας η διατήρηση, διάσωση και διάδοση του ελληνικού πολιτισμού, της άυλης πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Στα νανουρίσματα που απήγγειλαν οι μικρομάνες μας, θα βρείτε κελαριστό λόγο και όση αγάπη, ελπίδα και προσμονή υπάρχει στην καρδιά μιας μάνας για το παιδάκι της !! Κάποια από τα νανουρίσματα θα ειπωθούν και στη καλοκαιρινή πολιτιστική μας εκδήλωση ( από τη Σμύρνη, τον Πόντο, την Αγιά Παρασκευή της Λέσβου και τη Ρόδο).


                💗💗💗💗    Μπράβο και Συγχαρητήρια  σε όλους !!!💗💗💗💗


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου