Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

7 ΕΠΙΣΤΟΛΗ -ΕΚΠ/ΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ << 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821>>

                                      ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.

Αγαπητοί γονείς ,
σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας  με αρι. πρωτ.Φ.5/88815/Δ7/9/7/2020 στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και με απόφαση του Συλλόγου διδασκόντων εντάξαμε στον τριμηνιαίο προγραμματισμό μας σχετικές δράσεις και όλοι εκπαιδευτικοί οργανώνουμε τις θεματικές ενότητες του προγράμματος και αξιοποιούμε το υλικό που διαθέτουμε .
Η διακοπή των διαζώσης μαθημάτων μας δυστυχώς καθυστέρησε λίγο τις προγραμματισμένες συνεδρίες για την οργάνωση του εποπτικού υλικού . Η συμμετοχή σας στο μεγάλο αυτό πρόγραμμα ήταν από την αρχή αυτονόητη από τις νηπιαγωγούς και η ανταπόκρισή σας ικανοποιητική.
Αν κάποιοι γονείς επιθυμούν να προσθέσουν στοιχεία /υλικό /ιδέες  έστω και με την αποστολή mail
( mail@14nip-n-ionias.att.sch.gr ) μπορούν μέχρι και την Παρασκευή 26/2/2021.
Π.χ μια ωραία πρόταση είναι το κάθε παιδάκι να αναζητήσει πληροφορίες για τον τόπο καταγωγής του τα χρόνια της τουρκοκρατίας.
Ευχόμαστε ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου να γίνει στις αίθουσες του Νηπιαγωγείου μας, αλλά σε κάθε περίπτωση ελπίζουμε τα παιδιά να μαθαίνουν το ποίημα τους ( ήταν μέσα στο πακέτο που παρέλαβαν) γιατί έστω και διαδικτυακά θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα. 
Ευχαριστούμε πολύ.
Kάστρο της Κορώνης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου