Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ : Η ΑΥΛΗ ΜΑΣ ΧΩΡΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

                            ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2023-2024

Στα πλαίσια δραστηριοτήτων για το ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ της φετινής χρονιάς

 << Η αυλή μας χώρος παιχνιδιού, μάθησης , άθλησης και πολιτισμού >> 

το νηπιαγωγείο μας άλλαξε όψη. Πολλά επιδαπέδια παιχνίδια σχεδιάστηκαν στην αυλή. Έγιναν εκδηλώσεις για την ανακύκλωση, το ελαιομάζωμα , τη συλλογή βερίκοκων, ψυχοκινητικά παιχνίδια με τη συγγραφέα που είχε επισκεφτεί το Νηπιαγωγείο μας. Επίσης σχεδιάστηκαν και πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις με αφιέρωμα στην Ειρήνη, Παραδοσιακή Αποκριά και Ολυμπιακοί αγώνες .



Αγαπητοί γονείς , είχαμε την τιμή να μας επισκεφτεί η πρωταθλήτρια Δήμητρα Παπαδοπούλου και να μας μιλήσει για το αγώνισμα που της χάρισε το χρυσό μετάλλιο: Μπότσια.Τα παιδιά της πήραν συνέντευξη και έπαιξαν μαζί της Μπότσια.







ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

                             ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ    ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ         


                                ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΟΤΣΟ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΦΙΔΑΚΙ 






Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ

                                                    Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ 






ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ-

                                                   ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ 

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι με αφορμή την Ημέρα Παιδικού Βιβλίου διοργανώσαμε διήμερες εκδηλώσεις στο Νηπιαγωγείο μας και μάλιστα στον ανακαινισμένο χώρο της Βιβλιοθήκης μας. 





Την πρώτη ημέρα παρουσιάσαμε στα παιδιά τη λειτουργία μιας Βιβλιοθήκης και διαβάσαμε διάφορα βιβλία από πολλές κατηγορίες . Τη δεύτερη μέρα είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε τη συγγραφέα Χρυσάνθη Μωραίτη που μας διάβασε το βιβλίο της

                         << Ένα λιοντάρι..λίγο διαφορετικό>> 

Η συγγραφέας μας γνώρισε το λιοντάρι της φαντασίας της και παίξαμε μαζί του παιχνίδια στον αύλειο χώρο του Νηπιαγωγείου .Στη συνέχεια ζωγραφίσαμε και κατασκευάσαμε τα δικά μας λιονταράκια. Στο τέλος της χαρίσαμε μια κάρτα που είχαν φτιάξει τα ίδια τα παιδιά.